avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Model decizie comisia de receptie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Model decizie comisia de receptie

cine are un model de decizie comisia de receptie conform legilor in vigoare
care este baza legala?
Cel mai recent răspuns: fricul , utilizator 15:27, 26 August 2013
Dati-mi o adreasa de e-mail, va rog frumos, sa va trimit modelul de decizie si legislatia referitoare la inventariere.

Andreea Voicila
adresa mea de mail este : mihovicidaniela@yahoo.com
adresa mea de e-mail este barbupaunvalerica@yahoo.com
synapsefreak@yahoo.com

Am mare nevoie de baza legala cu privire la constituirea comisiei de receptie a serviciilor.

In speta, intr-o institutie publica s-a organizat o manifestare. In aceasta manifestare au fost contractati pe baza unor contracte de prestari servicii artistice.

Trebuie sa predam proces verbal de receptie a acestor servicii.

Nu gasesc baza legala pentru constituirea comisiei pentru a elabora o decizie in baza careia sa se faca procesul verbal de receptie.

Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificare activitate comitet la terminarea mandatului casutza casutza Buna ziua, Vin cu o alta rugamite de ma lamuri pe urmatoarele aspecte: 1. Ce actiuen e mai bine de facut: un audit, o verificare de gestiune contabila ... (vezi toată discuția)
Proces verbal predare primire gent gent Are cineva un proces verbal predare primire gestiune?Multumesc! (vezi toată discuția)
Comisia de receptie ROMANFLORIN ROMANFLORIN Comisia de receptie poate folosi modelul procesul verbal de receptie 14-2-5 (dar adaptat!) pentru receptia unui autoturim? Cine face parte obligatoriu din ... (vezi toată discuția)