avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... amenda parcare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

amenda parcare

este legal sa ti se ridice masina daca ai parcat in raza de actiune a indicatorului oprire interzisa, dar nu exista semn de ridicare a masinii?
Cel mai recent răspuns: ContSters79003 , utilizator 15:15, 9 Martie 2010
Daca hotararea consiliului local a dispus masuri in directia ridicari de autoturisme astfel parcate,in raza de actiune a indicatorului mentionat,,masura este legala
da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicare abuziva a masinilor in constanta dragan1alex dragan1alex Buna ziua! Cred ca toata lumea a auzit ca in Mamaia / Constanta se ridica masini pe banda rulanta si sunt total de acord cu aceasta masura cat timp exista ... (vezi toată discuția)
Ridicare autoturism in sibiu alexalex777 alexalex777 Buna ziua! Astazi am parcat, in jurul orei 9:00, pe strada Centumvirilor, în Sibiu, stradă cu sens unic, ce-i drept, poate prea aproape de intersecția ... (vezi toată discuția)
Ridicare auto politia comunitara teach teach Buna ziua! Pe data de 26.08.2010, mi s-a ridicat autoturismul printr-o dispozitie de ridicare emisa de catre Politia Comunitara sector 6. Motivul fiind acela ... (vezi toată discuția)