avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... nepublicare stare insolventa pe site
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

nepublicare stare insolventa pe site

Unde pot reclama faptul ca o soc com, desi se afla in procedura de insolventa, nu a publicat pe site-ul web propriu aceasta stare?
Cel mai recent răspuns: Florentina Ragalie , Consilier juridic 21:48, 12 Martie 2010
deci sa inteleg sa pot reclama la Anaf si ei vor aplica amenda?
Multumesc!
Atentie insa, se poate ca impotriva firmei respective sa se fi deschis intr-adevar procedura de insolventa dar sa nu i se fi comunicat hotararea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

D101 si situatii financiare anuale Herra_ Herra_ 1. Nu stiu unde (pe ce site) pot sa depun D101. Pe e-guvernare exista precizarea \"declaratia 101 nu se depune aici\". Am incercat pe anaf.ro . Imi da mesaj ... (vezi toată discuția)
Sentinta privind atragerea raspunderii patrimoniale Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua! In 21 martie fostul asociat al firmei care acum este falimentata, radiata... a avut proces intentat de DGFP sector 3 privind atragerea ... (vezi toată discuția)
Rezolvare reclamatie opc BrightdabInvest BrightdabInvest Buna ziua Sunt administrator la o firma de web development. In luna iunie am realizat la o persoana fizica un site web de dating pentru care am ... (vezi toată discuția)