Buna ziua,
lucrez la o firma producatoare si este din moldova,iar eu lucrez la un punct de lucru din cluj si angajatii din fabrica repectiva sunt platiti cu 75% dar nu merg la munca,iar eu am fost informat ca sunt in 75% abea la salar,cand am observat ca acesta este prea mic si in tot acest timp eu am fost la munca normal.as dori sa stiu daca este legal sa te dea in 75% fara sa fi informat si daca trebuia sa fiu platit cu 100% cat timp am fost la servici.
Astept raspunsul dumneavostra.
Va multumesc.
In cazul intreruperii temporare a activitatii salariatii se afla la dispozitia angajatorului, dar nu in sensul prestarii de activitate la locul de munca. In aceasta situatie beneficiaza de o indemnizatie de min 75%din salariu. Faptul ca ati desfasurat activitate si nu ati primit salariul integral este un abuz al angajatorului pe care il puteti reclama la ITM
Somaj tehnic
padicam
Buna ziua,
Ma poate informa cineva cum e cu somajul tehnic? Putem da in somaj tehnic parte din angajatii firmei? Angajatul trebuie sa aiba o anumita vechime ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic
simina2006
-Va rog sa-mi spuneti care sunt obligatiile angajatorului inainte de suspenda
temporar activitatea salariatilor sai(somaj tehnic)? Ce documentatie tb ... (vezi toată discuția)