buna seara , am scris si aseara pt fals si uz de fals , am o expertiza in favoarea mea persoanei in cauza i sa facut dosar penal pt fals si uz de fals , sa va reamintesc , am facut o chitanata de mana cu o pers. pt o suma de bani 12000 ron iar acesta a mai adaugat 15000 de eur si 16000 ron , un martor care de fapt nu a existat sfatuiti-ma ce sa fac: procuroarea care are dosarul considera ca ceea ce a adaugat pe chitanta respectiva nu reprezinta ceva foarte grav si a zis ca nu o sa il trimita mai departe in judecata pt ca nu e vinovat si ar trebui sa ma inteleg cu el sa ii dau bani mentionati mai sus. procuroarea astepta raspuns de la mine . ce raspuns trebuie sa dau , personal vreau sa merg mai departe ce ma sfatuiti sa fac in conditiile in care cei de la Mina Minovici au zis ca este un fals tot ce au adaugat in plus inclusiv adaugarea martorului , as mai dori sa stiu si ce pateste martorul va multumesc
Daca veti considera ca sunteti nevinovata,mergeti mai departe si solicitati continuarea urmaririi penale,in cadrul careia trebuieste efectuata o expertiza grafologica cu privire la sumele despre care aratati ca au fost adugate.
De asemeni trebuie administrate probatorii cu acte,martori si cu orice mijloace de probatiune acceptate de lege
pai expertiza grafologica cica a fost facuta la bucuresti imi puteti spune unde
~ final discuție ~