avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale scadere profit
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

scadere profit

eram curios cum se poate scadea profitul cu cateva sute de milioane ? am inteles ca prin cumpararea unei masini nu se poate scadea profitul fiindca se amortizeaza in timp ca un mijloc fix in cativa ani
Cel mai recent răspuns: Gavril , utilizator 17:33, 31 Decembrie 2006
da bonuri de cadou/masa la angajati
:))
Un patron inteligent isi face bilantul in august-septembrie si in lunile urmatoare isi diminueaza profitul prin diferite masinatiuni
B-)
Pe ultima suta nu se poate:))
Pt. viitor, daca va intereseaza, va pot vinde pontul;)
Daca un asociat al unei firme vinde firmei o inventie care nu are legatura cu obiectul de activitate al firmei, prin tranzactia aceasta se considera conflict de interese sau evaziune ?
Atat timp cat inventia este operabila si profitabila (pt. firma ) nu este nici un inconvenient, firma avand posibilitatea sa-si schimbe obiectul de activitate.;)
LOL
faci si tu ca aia care aduc facturi de zeci de milioane scase din burta :))

Alte discuții în legătură

Un mixt de neintelegeri in infiintarea srl-ului meu!! Fatjon Fatjon Sunt nou inscrisa in forum si asta pt ca urmeaza sa imi deschid un SRL cu domeniu principal de activitate editarea periodicelor, ziarelor si revistelor, mai pe ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl 3% ionut2001 ionut2001 Revin cu o noua intrebare in incercarea de a ma clarifica: Ma ocup cu webdesign-ul. Doresc sa infiintez firma numai pentru webdesign. Doresc sa ma angajez cu ... (vezi toată discuția)
Dupa cat timp pot scoate banii din firma? MrFB MrFB Daca am infiintat recent un S.R.L. si deja voi incasa anumite comisione,banii ii pot scoate oricand din banca sau trebuie sa astept 1 an? Mi-a spus cineva ... (vezi toată discuția)