avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contabili ne contabili
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contabili ne contabili

ce asi pute face unei persoane ce sa declarat contabil ne fiind si ma dus la plata de penalitati de 200mil
Cel mai recent răspuns: bottacin , utilizator 15:55, 27 Septembrie 2011
Cum nu e contabil?? Fiti mai explicit.
practic sotul meu (cetatian strain ) dupa indicatiile contabilei a angajat un director general care vorbea limba italiana in momentul in care am descoperit caci contabila nu are drept de semnatura am cerut directorului sa imi angajeze un contabil acesa a spus ca a angajat o doamna contabil la intrarea mea in romania am descoperit ca aceasta persoana deabea a terminat liceul si era in maternitate nu a terminat studiile am afacut un contract cu o alta contabila (aceasta avand drept de semnatura) am descoperit ca celelalte nu mia depus actele si ca am de platit fffmulte penalitati
Aveti un contract de munca sau prestari servicii, incheiat cu aceasta?
din pacate cu aceasta am doar o hartie scrisa la mana si semnata
precum isi asuma raspunderea pe perioada in care a fost aceasta a obtinutonoua contabila la preluarea documentelor
bottacin a scris:

din pacate cu aceasta am doar o hartie scrisa la mana si semnata
precum isi asuma raspunderea pe perioada in care a fost aceasta a obtinutonoua contabila la preluarea documentelor

MENTIONEZ ACEASTA "CONTABILA" MI-A FOST PREZENTATA DE CATRE AVOCATUL SOCIETATI MELE

Alte discuții în legătură

Custodie comuna cu dom.iciliul minorului stabilit la mam Mitu_ella Mitu_ella Buna ziua, Sunt mama unei fetitei de 5 ani si am deschis proces de divort si pentru custodia fetitei in romania( noi locuind in Anglia. Tatal fetitei a stiut ... (vezi toată discuția)
Cum se formueaza cererea de demisie cu preaviz Kinga22 Kinga22 Buna ziua.As dori sa stiu daca o cerere de demisie cu preaviz se poate accepta de catre angajator doar daca este scrisa in totalitate de mana sau se poate ... (vezi toată discuția)
Denunt si sesizare la concurs de infractiuni . BeniucIoan BeniucIoan [b]Buna dimineata ![/b] De cateva luni lucrez intr-o societate in care am intalnit situatii pe care nu am crezut ca le voi intalni vreodata in aceasta ... (vezi toată discuția)