avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie comuna cu dom.iciliul minorului stabilit la ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie comuna cu dom.iciliul minorului stabilit la mam

Buna ziua, Sunt mama unei fetitei de 5 ani si am deschis proces de divort si pentru custodia fetitei in romania( noi locuind in Anglia. Tatal fetitei a stiut de acest proces de la inceput dar nu a angajat nici un avocat. Dupa aproape 2 ani platiti la avocat ma trezesc cu surpriza ca judecatoarea da sentinta ca tatal are posibilitatea sa ia fata de la mine si sa stea cu el 2 weekenduri pe luna si tot ce a cerut el in hartia pe care a trimis-o la inceputul procesului. Eu nu stiu unde locuieste el si cu cine si nici nu I s-a facut o ancheta sociala. Intrebarea mea este ce as putea Eu sa fac in continuare pentru ca nu am incredere deloc in el si nu cred ca fata ar fi in siguranta cu el. Nu am cum sa dovedesc ce fel de om este( manipulator si mincinos)si de fiecare data cand am avut nevoie de semnatura lui pt fata niciodata nu mi-a dat(pentru a putea pleca in vacanta cu fata sau pentru a schimba pasaportul fetei care este expirat) . Specific ca de 2 ani el nu a dat nici un ban pentru acest copil si de cate ori a vrut sa vada fata m-am intalnit cu el si a petrecut timp cu fata in prezenta mea.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 08:39, 18 Aprilie 2018
Dreptul de vizita al parintelui nerezident se obtine fiind considerat si un dtept al copilului de a mentine legatura cu parintele respectiv.Motivele invocate de dvs in postare chiar daca ar fi dovedite nu ar face instanta sa pronunte o alta solutie practic nu au legatura cu admiterea programului.
Hârtia trimisă de tata ă fost redactată de avocat si a cerut program de vizita.
Detaliile cazului se analizează în concret si nu generic.
Obținerea unui program de vizita era previzibil în condițiile în care a solicitat.Sa va explice avocatul amănuntele si ipotezele care va pot ajuta cum sa evitați programul de vizita daca nu este în interesul minorului.

Declarați apel daca aveti argumente pentru micșorarea programului de vizita.
Dacă nu ați fi avut avocat angajat ati fi putut avea surpriza neplăcută sa pierdeți copilul.
Durata procesului arată că au existat ceva probleme...
Ultima modificare: Miercuri, 18 Aprilie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel sentinta civila MaryMiha MaryMiha Buna ziua. Am si eu o problema si va rog din suflet sa ma ajutati. Anul trecut am venit la munca in Anglia fiind divortata de sotul meu si aveam custodie ... (vezi toată discuția)
Custodie comună cu drept de vizita 6 ore pe luna Grigoran Grigoran Sotul meu are o fetita din prima căsătorie și are custodie comuna și program de vizita 3 ore in prima săptămână din luna și 3 în a treia vrem sa ... (vezi toată discuția)