Buna ziua.As dori sa stiu daca o cerere de demisie cu preaviz se poate accepta de catre angajator doar daca este scrisa in totalitate de mana sau se poate completa si un tip de cerere scos la imprimanta in care tu ca si angajat sa completezi spatiile libere.Deasemenea,mai am o nelamurire.Contabila firmei la care lucrez mi-a spus sa completez cererea de demisie cu preaviz in felul urmator:
Domnule administrator,
Subsemnata.......avand CNP.......,angajata a firmei.........,prin prezenta va prezint demisia mea incepand cu data......(data reprezentand data la care urmeaza sa mi se termine preavizul,respectiv data la care contracut meu inceteaza) conform art.81 alin.1 din Codul Muncii.
Data:(aidica data intocmirii) Semnatura
As dori sa stiu daca acest tip de cerere este corect,valabil si daca ma afecteaza cu ceva.Va multumesc!
Nu conteaza modul de redactare a cererii de demisie - de mana sau la calculator -.
Nu va afecteaza cu nimic acel model de cerere de demisie , puteti mentiona data cand incepeti preavizul si data cand se termina acesta (data incetarii c.i.m.).
Dupa inregistrarea cererii la angajator , verificati ce rezolutie s-a pus pe cererea dvs , astfel incat sa nu aveti surpriza ca angajatorul sa fi renuntat la termenul de preavzi si dvs sa nu stiti.
Va multumesc frumos!Si cum anume pot verifica ce rezolutie s-a pus pe cererea mea.Sincer nu ma pricep la mai nimic din ce tine de aceste lucruri.:sorry:
Detalii preaviz
dora881988
Buna ziua.As avea o intrebare.Lucrez intr un magazin de bijuterii care se afla in mall cu program sambata si duminica,prin urmare zilele legale de la stat sunt ... (vezi toată discuția)