Buna ziua.As avea o intrebare.Lucrez intr un magazin de bijuterii care se afla in mall cu program sambata si duminica,prin urmare zilele legale de la stat sunt lucratoare.Am completat demisia cu preaviz incepand cu data de 18 mai si incetand pe 14 iunie (de comun acord),dar acum pe 2 iunie mi s a spus ca sunt obligata sa raman inca o zi in preaviz ,(in care eu nu mai pot sa mai raman)pe motiv ca 1 iunie e zi libera legala,dar eu am muncit.Intrebarea e sunt obligata sa raman si acea zi din moment ce datele pe demisie sunt concrete si afirma faptul ca ultima mea zi e 14 iunie?Multumesc
Demisia nu poate inceta de "comun acord". In cazul demisiei, contractul individual de munca inceteaza la data expirarii termenului de preaviz sau la data renuntarii totale ori partiale de catre angajator la termenul respectiv.
Care este durata preavizului mentionata in c.i.m. ?
pai angajatorul pe 18 mai cand am completat cererea de demisie mi a spus ca ultima zi e pe 14.am si specificat in scris.dupa care s a razgandit si mi a spus verbal sa mai vin o zi in plus.In conditiile astea daca pe 15 nu pot veni ce se poate intampla?
Cererea de lichidare
1amalia
Ultima zi de munca a fost in data de 03.04.2012. Cererea de lichidare am depus-o dupa 10 zile , dar cu data de 04.04.2012. De ce mi se solicita o alta cerere ... (vezi toată discuția)
Carte de munca
dasca7727
am si eu o problema m-am angajat la un restaurant dar nu am semnat nici un contract eu am vrut sa plec si mi s-a spus ca tb sa dau preaviz tot ce le-am dat e ... (vezi toată discuția)