avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intrebare recurs
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intrebare recurs

buna seara!
am si eu nevoie de un raspuns,va rog:
se poate deschide recurs daca ,inca ,nu am primit acasa hotararea judecatoreasca ?
Cel mai recent răspuns: flory09 , utilizator 23:46, 9 Martie 2010
da.. dar e de preferat sa o asteptati.. acum depinde si ce feld e caz e ...civil sau penal
civil
mergeti la arhiva instantei unde s-a judecat dosarul, vedeti in condica hotararea si o sa vedeti ce este scris: cu recurs in x zile de lapronuntare/comunicare.
Da, puteti declara recurs chiar daca nu ati primit comunicarea hotararii.
e caz civil.
doresc urgentarea demararii recursului deoarece au fost mai multe dosare cu o cauza identica(dosarele s-au judecat in orase diferite) iar solutionarea lor a fost total diferita,adica unii au avut castig de cauza altii nu.
in cazul meu rezultatul a fost nefavorabil si as vrea sa aduc ' dovada' ca unii dintre ceilalti reclamanti au avut castig de cauza(am inteles ca acest lucru m-ar putea ajuta).
ce ma sfatuiti ,sa astept sau sa depun dosarul inainte sa primesc hotararea acasa?

Ultima modificare: Marți, 9 Martie 2010
flory09, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa verific daca s-au depus motivele de recurs? goponel goponel Am avut un proces cu finantele pentru restitiurea taxei de poluare. Procesul a avut loc pe 21 mai la Braila, si am avut castig. Pana la ora aceasta nu am ... (vezi toată discuția)
Sentinta in procesele civile LUNCANU IONEL LUNCANU IONEL Va rog sa imi spune-ti in cat timp trebuie sa ajunga hotararea acasa dupa terminarea procesului (prima instanta), avand in vedere termenul procedural pentru ... (vezi toată discuția)
Prezenta la darea sentintei resursesbc resursesbc Vineri am avut un termen de judecata(in materie civila) la care judecatorul a spus ca va pronunta hotararea peste o saptamana. Acest lucru se va face in ... (vezi toată discuția)