avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... CE ACTE TREBUIE LEGALIZATE PTR PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

CE ACTE TREBUIE LEGALIZATE PTR PFA

Trebuie legalizat doar copia dupa contractul de vanz-cump al apart sau si copia dupa buletin si cea dupa diploma de licenta?
Cel mai recent răspuns: crm83 , utilizator 19:47, 14 Aprilie 2010
Toate actele trebuie depuse in copie, dar nu ar strica, daca ati avea originalul la indemana cand le depuneti (poate ca functionarul public doreste sa verifice, daca copia ese una fidela sau nu).
Toate documentele din dosar trebuiesc legalizate
Trebuie sa detineti si documentele originale pentru eventuala verificare
Ultima modificare: Miercuri, 10 Martie 2010
ynocentta, utilizator
Am aflat pana la urma, trebuie doar copia dupa contractul de vanz-cump legalizat, pe celelalte acte doar trebuie mentionat ca sunt in conformitate cu originalul. Va multumesc ptr raspunsuri.
Nici macar copia dupa actul de vanzare-cumparare nu trebuie legalizata. Pentru infiintare PFA nu trebuie legalizat nici un act. Nici macar documentele originale nu trebuie sa le ai cand depui dosarul. Daca vreun functionar le cere o face nejustificat.
Toate documentele depuse trebuie sa fie doar copii normale si sa fie doar sa fie semnate olograf(in cazul inregistrarii la ghiseu) sau electronic in cazul inregistrarii online.
Corect!
Niciunul dintre actele epuse la dosarul de infiintare nu trebuie sa fie legalizat de notar, ci e suficienta si obligatorie, pe fiecare copie, mentiunea "Conform cu originalul" si semnatura.

Alte discuții în legătură

Deschidere pfa- (frizerie) Secundanatura Secundanatura Buna ziua. Sunt interesat sa deschid o frizerie si as vrea sa stiu care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez. Am auzit ca cea mai potrivita forma este PFA, ... (vezi toată discuția)
Conformitate cu originalul a unui act Wedinn Wedinn Bună seara. Mi s-a cerut să prezint o copie conformă cu originalul a unui document (a unei diplome), iar eu am dus originalul la notar pentru legalizare, ... (vezi toată discuția)
Persoana fizica autorizata i_mardare i_mardare CU stima si respect pentru toti utilizatorii,consultantii si moderatorii. As dorii sa pun si eu o intrebare,la care astept si un raspuns daca se poate. Detin ... (vezi toată discuția)