avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării prima casa 2010: ma incadrez daca detin in proprietate ...
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

prima casa 2010: ma incadrez daca detin in proprietate un teren?

as dori sa stiu daca as primi bani cu programul Prima CASA pentru a construi o locuinta, individual, daca detin un teren.
Cel mai recent răspuns: VladFiluta , utilizator 08:20, 5 Mai 2010
Conform noilor reglementari , da! Cu conditia sa nu detineti sau sa nu fii detinut o alta locuinta in conditiile prevazute de legea care reglementeaza programul "prima casa".
Ultima modificare: Duminică, 14 Martie 2010
MIHAI GRIGORE, Avocat
chiar daca nu se face contract cu o firma de constructii?sa incep sa mi-o construiesc singura...multumesc mult
E greu de crezut ca vi se poate aproba un credit in baza programului prima casa pentru a va construi casa in regie proprie!B-)
Nu se acorda pentru constructii de case....Este valabil doar pentru apartamente, am intrebat eu ieri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima casa - constructie locuinta (avem in proprietate un teren ipotecat) cristina_nita_ro cristina_nita_ro noi suntem in situatia urmatoare: avem un teren in proprietate (eu si sotul) pe care este pusa ipoteca rang I la o canca pentru un credit de nevoi personale cu ... (vezi toată discuția)
Legea15/2003 vs. oug 51/2006 m3lkiade m3lkiade Va rog frumos sa ma lamuriti in urmatoarea privinta: Daca beneficiez de un teren acordat de primarie prin Legea 15/2003 pt. a construi o locuinta, pot ... (vezi toată discuția)
Legea 12/2007 cipcirip cipcirip Buna ziua; am o nelamurire in legatura cu legea 12/2007 privind acordarea unui sprijin financiar de max 10000 euro pt tinerii care construiesc locuinte. Mai ... (vezi toată discuția)