avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... intreprindere individuala cu activitate secundara 4789
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

intreprindere individuala cu activitate secundara 4789

as dori sa stiu daca pot vinde si daca sunt conditii speciale pe care trebuie sa le indeplinesc pentru produse de menaj(detergenti,solutii dezinfectante,etc) aduse din Italia,achizitionate cu factura pe I.I de o persoana oarecare neangajata,ce merge regulat in aceasta tara

Alte discuții în legătură

Buna seara, am un magazin cu produse alimentare, produse pentru ... Melissa88 Melissa88 Buna seara, am un magazin cu produse alimentare, produse pentru casa, menaj, detergenți, rechizite, îmbrăcăminte…. In mare parte cam de toate, vreau sa ... (vezi toată discuția)
Servicii transport mandrut mandrut Achizitionez de la o firma din Franta, produse fabricate in Brazilia si aduse cu vaporul in Italia. Produsele le achizitionez in conditia FCA port Italia. ... (vezi toată discuția)
Comis voiajorul trebuie sa elibereze bon fiscal?dar ce este el ,conform legii? Faneegean Faneegean Stimati consultanti, Doresc sa desfasor o activitate de vanzari directe,din usa in usa .In felul acesta intentionez sa vand ... (vezi toată discuția)