avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Buna seara, am un magazin cu produse alimentare, ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna seara, am un magazin cu produse alimentare, produse pentru ...

Buna seara, am un magazin cu produse alimentare, produse pentru casa, menaj, detergenți, rechizite, îmbrăcăminte…. In mare parte cam de toate, vreau sa îmi fac un magazin online in care voi putea vinde unele din produse, as vrea sa știu daca îmi pot face acest site doar in baza actelor pe care le am la acest srl, sau mai am nevoie de altceva in mod special, nu as vrea sa fac ceva greșit, din câte știu pe site trebuie sa am datele firmei, mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 16:22, 25 Septembrie 2022
Nu aveți nevoie de acte sau autorizații, ci îl faceți pur si simplu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce trebuie sa indeplinesc pentru a deschide un srl? uzzu uzzu Mai exact... 1.Vreau un magazin online de imbracaminte care il pot eu face si administra,tot ce ma intereseaza este daca aduc marfa din germania cu factura pe ... (vezi toată discuția)
Magazin online si firma?? Sabinne Sabinne Buna ziua, va rog frumos sa ma lamuriti daca sunt persoana fizica si as vrea sa imi fac un magazin online prin intermediul site-urilor okazii, breslo etc si sa ... (vezi toată discuția)
Autorizații caen 4791 laurentiu2581 laurentiu2581 Bună ziua, Mi-am deschis un SRL, cod Caen 4791, sediu social într-un apartament de bloc, fără activitate comerciala la sediu. Fără punct de lucru. ... (vezi toată discuția)