avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare taxa auto

am cumparat un mercedes pe data de 20/10/2008 din germania si l-am anmatriculat pe 27/02/2009 platind otaxa de 10800 RON,se poate anapoia aceasta taxa si cum???...daca DA va rog sa-mi spuneti procedura legala..va multumesc.

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa inmatriculare farcas geanina farcas geanina Buna ziua ,in anul 2008 am cumparat un cap tractor din Germania ,l-am inmatriculat in Romania ,platind o taxa de 12300 ron .In anul 2009 februarie a fost ... (vezi toată discuția)
Tva 5% bloc nou ionutki ionutki Salutare tuturor. Am dat si eu un avans de 75% pentru un apartament in bloc nou si urmeaza sa platesc restul de bani in 30 zile. Dezvoltatorul aplica cota TVA ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de poluare mundicas mundicas in martie 2009 mi-am inregistrat pe numele meu o masina VOLKSWAGEN T4, pe care am cumparat-o din GERMANIA IN 2008. Am platit taxa de poluare 2600 roni. IMI ... (vezi toată discuția)