avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa inmatriculare

Buna ziua ,in anul 2008 am cumparat un cap tractor din Germania ,l-am inmatriculat in Romania ,platind o taxa de 12300 ron .In anul 2009 februarie a fost implicat intr-un accident in Italia unde a fost lasat pentru demolare,mentionez ca capo tractor era euro 2 ,iar dupa demolare din Italia a fost radiat si din Romania doresc sa stiu daca pot recupera taxa de inmatriculare .Cu repect Farcas

Alte discuții în legătură

Achizitie autotractor germania adrlani adrlani Buna ziua, am o societate care este plătitoare de TVA și urmează sa primesc certificatul pentru Registrul operatorilor ... (vezi toată discuția)
Chemare in instanta farcas geanina farcas geanina BUNA ZIUA,pot chema in instanta o firma de asigurari din Portugalia care are incheiat acord cu o firma de asigurari in Romania daca accidentul s-a petrecut in ... (vezi toată discuția)
Mai pot recupera taxa de poluare dacidaci dacidaci In anul 2008 am cumparat din Germania un cap tractor Iveco si am platit suma de 5.294,00 ron reprezentand decizie nr. 677369/10.09.08. Pot cere restituirea ... (vezi toată discuția)