avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 297 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Declarare punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Declarare punct de lucru

Buna ziua!
As dori sa stiu care sunt documentele necesare pentru a declara un punct de lucru in Bucuresti, sector 4 si unde anume se depun, avand in vedere ca sediul social al firmei este in sectorul 6. Mentionez ca la punctul de lucru va fi inregistrat fara salariati.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cristina Vasile , utilizator 16:58, 10 Martie 2010
la orc se depun aceste documente, din punct de vedere strict al inregistrarii. daca va intereseaza declararea lor fiscala, tb sa mergeti la adm financ a sect 6, dar interesati-va acolo daca trebuie, din moment ce este fara salariati. s-ar putea s ama insel, nu sunt din bucuresti..
La Reg. Comertului se depun intr-un dosar cu sina urmatoarele:

- cererea de inregistrare-mentiuni, cod 11-10-150
- actul de proprietate asupra spatiului (contract de vanzare-cumparare, certificat de mostenitor, contract de donatie, etc.) – in copie cu mentiunea" conform cu originalul" si semneaza proprietarul
- contractul de inchiriere sau de comodat;
- decizia asociatului unic sau Hotararea A.G.A. cu contorul de cuvinte aferent anexat;
-declaratia model 2, cod 11-10-167
- imputernicire data de reprezentantul legal pt. cine depune dosarul;
- avizul asociatiei de proprietari, cod 11-10-160, in cazul cand sediul secundar se afla intr-un bloc de locuinte;

Cererea de inregistrare, anexa privind contorul de cuvinte si avizul asociatiei de proprietari le gasiti la adresa:

[ link extern ]

Atentie:

In hotararea AGA sa aveti cuprinse neaparat datele de identificare ale asocatului/asociatilor, altfel mai faceti un drum in plus.

Ar fi bine sa va duceti foarte de dimineata( ora 7,30), sa va treceti pe lista aferenta ghiseului respectiv, ca sa puteti scapa pe la ora 10.
Cu parere de rau dar asta e sistemul in tarisoara noastra.

Dupa ce luati certificatul constatator privind sediul secundar, mergeti la administratia financiara si depuneti acolo, in termen de 30 zile: declaratia privind sediile secundare, copie dupa contractul de comodat sau inchiriere, copie dupa certificatul constatator privind sediul secundar.
Dupa care cu o copie dupa buletin, imputernicire si o cerere catre adm.fin. cumparati registrul unic de control pentru sediul secundar.

Acestia au fost pasii pe care i-am facut eu in acelasi scop.

Multa bafta!
Ultima modificare: Miercuri, 10 Martie 2010
Cristina Vasile, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct de lucru simina_burghelea simina_burghelea Ce acte sunt necesare pentru deschiderea unui punct de lucru secundar? (vezi toată discuția)
Acte necesare schimbare sediu Altheea Altheea Buna ziua, In cazul schimbarii sediului unei firme, persoana care depune actele la Registrul Comertului are nevoie de procura speciala legalizata data de cei ... (vezi toată discuția)
Ajutor! gabitza1980 gabitza1980 am o societate cu sediul in ilfov,maine merg la registru comertului pentru infiinatare de punct de lucru in bucuresti(restaurant).astazi am achizitionat casa ... (vezi toată discuția)