avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale vanzare imobil intre persoane juridice
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

vanzare imobil intre persoane juridice

As dori sa stiu ce taxe si impozite se achita in cazul vanzarii unui imobil intre doua societati comerciale?
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 14:05, 29 Decembrie 2006
inafara de taxele notariale (taxa timbru si onorariu notar) si taxele de intabulare a imobilului mai este impozitul pe venitul obtinut din vanzarea imobilului.
Impozitul pe profit se inglobeaza la profitul total.:))

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tranzactiile între două srl-uri doruculea doruculea Bună ziua. Vă rog frumos să mă ajutați cu un răspuns la întrebarea următoare. O societate comercială vinde altei societăți comerciale un teren ... (vezi toată discuția)
Taxe notariale razvi92 razvi92 Buna seara.In cazul in care vand un apartament proprietate,taxele notariale vor fi suportatate in egala masura si de vanzator si de cumparator? In urma cu 5 ... (vezi toată discuția)
Costuri finale vanzare apartament gorady gorady Buna ziua . Sunt nou pe forum ..si imi cer scuze daca acest subiect s a mai discutat. Vreau sa vand un apart in valoare de 22 500 e .Ma intereseaza cat ar ... (vezi toată discuția)