avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... fondul unic de sanatate!!!
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

fondul unic de sanatate!!!

daca nu obtii venituri din firma care o ai ......si esti, ai fost pe minus de ce mai....platim fond unic de sanatate?
Cel mai recent răspuns: pachy , utilizator 16:31, 20 Mai 2010
da, la nivelul unui salariu de bază minim brut pe ţară pentru fiecare lună.

firma, adica PFA, la asta va referiti, nu?
ma refer la o intreprindere familiara.....care nu a avut profit din cauza cheltuielilor cu modernizarea incintei unde se desfasoara activitatea...#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cas pentru pfa llisa llisa Eu detin un PFA din anul 2009 si am avut activitate 1 an , dupa care am decis sa imi schimb ocupatia lucrand la o firma. Nu am inchis PFA-ul deoarece am avut ... (vezi toată discuția)
Asigurari de sanatate platite de pfa marianroventa marianroventa O persoana,pensionar ptr.limita de virsta,care efectueaza expertize judiciare in calitate de PFA va plati asigurari de sanatate chiar daca sumele incasate pe ... (vezi toată discuția)
Daca am pfa pentru provident pot lua indemnizatie RobuElena RobuElena Buna seara Lucrez la Provident de aproape un an de zile.Ma intereseaza sa stiu daca pot befeficia de indemnizatie avand in vedere ca nu am un salariu ... (vezi toată discuția)