avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Ordin deplasare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Ordin deplasare

In cazul in care o persoana s-a deplasat in strainatate in interesul serviciului si a uitat sa semneze si sa stampileze la destinatar, ce se poate intampla? Se pot deconta cheltuielile cu deplasarea, cazarea si diurna?
Cel mai recent răspuns: cactusul , utilizator 15:38, 17 Martie 2010
Persoana respectiva intocmeste decont de cheltuieli si un referat de necesitate. Neaparat sa fie aprobate.
Decont de cheltuieli si-a facut dar.... referat de necesitate? Ce trebuie sa faca? Chiar administratorul cabinetului a fost plecat in strainatate si tot el sa aprobe ordinul de deplasare?
Am uitat sa precizez...persoana care s-a deplasat in delegatie este administratorul CMI (adica medicul) si nu are calitatea de salariat. Am inteles bine ca numai cheltuielile cu deplasarea si cazarea sunt deductibile? Diurna pentru administratori nu se acorda?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deconturi si ordin de deplasare folette folette Va rog frumos sa imi spuneti cum se procedeaza in cazul unei deplasari a unui angajat intr-un oras din Romania. am inteles (dar nu sunt sigura) ca este necesar ... (vezi toată discuția)
Deplasare crinarav crinarav buna seara, va rog sa-mi spune-ti daca administratorul unui cmi (medic ) poate deconta o deplasare in strainatate( ma refer la cazare si plata curs medical) in ... (vezi toată discuția)
Ce pot deconta pe o delegatie externa? adriana m adriana m Buna ziua tuturor,lamuriti-ma si pe mine,va rog,daca am urmatoarea situatie ce fac,cum trebuie sa procedez: -am un angajat plecat in delegatie in China(fac ... (vezi toată discuția)