avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Beneficiar de indemnizatie crestere copil si un ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Beneficiar de indemnizatie crestere copil si un contract de colaborare?

Buna!Va rog frumos sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare: daca cineva primeste indemnizatie crestere copil si are posibilitatea de a incheia un contract de agent, guvernat de prevederile articolului 374-391 Cod Comercial si ale Legii 509/2002, daca acest contract poate duce la pierderea indemnizatiei crestere copil sau poate beneficia de ambele in paralel?

Alte discuții în legătură

Incetare concediu postnatal/ revenire pe piata muncii adrianaa89 adrianaa89 Ma aflu in concediu postnatal, fiind incadrata cu indemnizatie de 600 lei, ca urmare a faptului ca eram la master in momentul in care am ramas insarcinata si ... (vezi toată discuția)
Reintoarcere la munca din concediu crestere copil Catalin_Smaranda Catalin_Smaranda Buna ziua, Momentan sotia se afla in concediu de crestere copil (CCC) pentru 2 ani. Contractul de munca este suspendat. Intrebari: 1. Sotia poate sa ... (vezi toată discuția)
Gravida- desfacerea celui de-al doilea contract de munca alta alta Sunt angajata unei institutii de stat, lucrez ca delegata la o fundatie. Ca atare, am un contract pe perioada nedeterminata la institutia de stat ( de la care ... (vezi toată discuția)