avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot beneficia de somaj daca sunt pfa?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot beneficia de somaj daca sunt pfa?

sunt in perioada de cautare a unui loc de munca si beneficiez de somaj. mai pot primi somaj daca devin "persoana fizica autorizata"?
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 18:12, 10 Martie 2010
Daca realizati venituri ca pfa nu mai beneficiati de ajutor de somaj.
Puteti beneficia daca veniturile lunare obtinute din activităţi autorizate potrivit legii sunt mai mici decât valoarea indicatorului social de referinţă (500 lei)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana fizica autorizata carabetdoina carabetdoina Pe perioada in care beneficiez de ajutor de somaj pot sa devin persoana fizica autorizata?Ce venituri pot realiza ca PFA in aceasta perioada? Va multumesc (vezi toată discuția)
Ajutor somaj i.i. Lumena Lumena buna ziua, Am o intreprinde individuala si veniturile mele sunt la limita, as dori sa stiu daca pot beneficia de ajutor de somaj deoarece am inteles ca PFA ... (vezi toată discuția)
Ajutor de somaj sarar sarar in cazul desfacerii contractului de munca a unui salariat, care sunt literele pt care acesta nu poate obtine ajutor de somaj? (vezi toată discuția)