avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Refuz semnare cerere intrare CIC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Refuz semnare cerere intrare CIC

Angajatorul refuza sa imi semneze cererea de intrare in CIC. Am inteles ca varianta cea mai buna ar fi sa apelez la un executor judecatoresc pentru a ii trimite o notificare.
Vroiam sa intreb daca poate sa ma penalizeze intr-un fel sau sa ma dea afara pana intru in CIC, deoarece sigur nu ii va placea aceasta modalitate de instiintare.
Cel mai recent răspuns: Raluca Pamfil , Consultant resurse umane 15:33, 12 Martie 2010
Exista aceasta posibilitate de incetare a c.i.m. inainte de ase intra in CIC.

Trimiteti cererea de aprobare a CIC prin executor judecatoresc sau prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire.
Dar poate sa imi desfaca CIM intr-un timp atat de scurt, fara a avea nici un motiv intemeiat?
Poate desfiinta postul din cauza unor probleme financiare sau ca restructurare a actuivitatii ...
In lege este stipulat un termen de preaviz pentru a anunta dorinta de intrare in concediu de ingrijire copil? sau pot sa la trimit cererea mea cudorinta de a intra in CIC peste 3 zile si ei trebuie sa o aprobe?
Daca nu vor sa o semneze, ce solutie exista?
Daca nu vor sa imi elibereze adeverinta de venituri, ce solutie am?

Multumesc.
Sa inteleg ceva. E vorba de concediu pentru crestere copil pana la 2-3 ani?

Alte discuții în legătură

Convocare la cercetare disciplinara ContSters187575 ContSters187575 din nou buna ziua, un angajat s-a \"suparat\" pe angajator si nu s-a mai prezentat la lucru incepand cu ziua imediat urmatoare. bun, dragoste cu sila nu se ... (vezi toată discuția)
Salariata care intra in concediu pentru cresterea copilului - declaratie pentru intreruperea activitatii mikitud mikitud Salariata intra in concediu de ingrijire incepand cu 17.04.2012 si mi-a cerut o decizie sau declaratie ?! pentru intreruperea activitatii.Ma poate ajuta cineva ... (vezi toată discuția)
Poate intra tata în concediu pentru creșterea copilului la un an și jumătate de la nașterea lui? dacă da, ce am de făcut eu, ca angajator? rrramor rrramor Am un angajat care doreste sa intre in concediu de crestere copil pana la implinirea varstei de 2 ani. Mentionez ca a trecut deja 1 an si jumatate de cand s-a ... (vezi toată discuția)