avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă CRIZA.........!
Discuție deschisă în Discuţia la modă

CRIZA.........!

#-o:(( De ce sa stam degeaba,sunt multi care au nevoie de ajutor,de un sfat sau o idee.........hai sa fim uniti,impreuna putem gasi solutii!
Dragilor,puteti fi singurul vostru stapan ,nu a-ti stat la mana altora stiind ca valoarea voastra este alta, :((a venit timpul sa va miscati!
Gandurile voastre poate spuse celor de langa voi,au produs zambete;postati-le aici,nimeni nu v-a rade, prieteni veti gasi,solutii vor sosii si sigur
CRIZA nu v-a dainui !
pupici multi:love:
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 08:34, 12 Martie 2010
Din fericire cam acesta este si rolul acestui "forum" care pot sa ma hazardez sa afirm ca este unul de/pentru CRIZA ..... economica , sociala etc. ... :hm::
Vreau sa cred,ca vom prinde curaj si ne vom dezlantui ideile,grijile vor disparea,o data ce prieteni vor aparea ! ...cu toata stima si respectul,=D>!
In ce fel acest forum ar putea sa se transforme intr-o dezlantuire de idei?
Aici nu sta nimeni degeaba, unii intreaba si altii raspund.
Adica cum sa fim proprii nostri stapani? La cine anume va referiti? Ca nu ne-ati spus care sunt persoanele-tinta catre care va indreptati indemnul.
Vreti sa spuneti ca daca punem mana de la mana, intr-o deslantuire de idei, forumul acesta ar putea pana la urma sa se transforme intr-un motor de iesit din criza?
Deh, stiu si eu? Putem incerca!
Incepeti Dv. cu o idee....si poate se dezlantuie si altele!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stres wegar wegar cum pot diminua stresul? (vezi toată discuția)
Care organizare este potrivita pentru vinderea cartilor proprii? lau_ghiran lau_ghiran În primul rând îmi cer scuze dacă am postat greșit. Nu am găsit ceva asemănător cu ceea ce am nevoie sau nu am căutat unde trebuie pe forum. Acum ... (vezi toată discuția)
Criza lilicrin lilicrin Eu cred ca ar fi bine venit un subiect privind criza mondiala, efectele crizei mondiale in Romania, cum resimtim fiecare efectele crizei si procedeul de ... (vezi toată discuția)