pai citeste codul familiei , nu e mare.
il gasesti p net sau la librarii , e cam 4 ron. iar apoi poti sa pui o intrebare mai detaliata pt ca din aceasta nu prea inteleg ce vrei sa stii
daca vrei sa vezi care sunt deosebirile si asemanarile intre cele doua forme de incetare a casatoriei sau ami multe detalii gasesti asa cum s-a mai scris in librarii Codul familiei sau cursuri de Dreptul familiei.
Daca nu s-a schimbat,anularea casatoriei se poate face in termen de o saptamana de la casatorie.:">Iar in cazul casatoriilor,de pana in un an,din cate stiu nu se pot desparti nici macar cu acordul amandurura,e nevoie de martori,si dovezi clare ca acea casnicie nu poate continua.
M-am casatorit de 3 luni, vreau sa divortez, nu avem bunuri comune, nici copii, unde pot sa ma adresez? Vreau sa divortez cat mai repede, e posibil sa nu am acces la certificatul de casatorie (din rea vointa sa nu mi-l dea ori sa tergiverseze lucrurile dinadins). Ce optiuni am? Unde si cui sa ma adresez?
In rest, toate cele bune
Maria
Divort
valentina78m
Buna ziua,
As dori daca se poate niste sfaturi de la cineva de specialitate.
Suntem casatoriti de 7 ani, avem un copil de un an, eu am mostenire o casa si ... (vezi toată discuția)