avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... completare adeverinta vechime?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

completare adeverinta vechime?

Buna seara,

ati completat cumva adev de vechime pt 75% ?am vazut ca are numai 3 rubrici la mutatii intervenite , cum fac daca angajatului i-am marit de 10 ori salariul ?

sau trebuiesc trecute numai cele 3 mentionate : incheiere, modif si suspendare ?si daca da, ce trec la modif ?#-o#-o#-o
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:25, 11 Martie 2010
La mutatii treceti majorarile de salariu. Daca nu aveti loc suficient in adeverinta tip, dactolografiati dvs. o adeverinta si faceti mai multe rubrici, sa va incapa toate modificarile.
eu intelesesem ca ITM -ul accepta numai modelul asta de adev , cu antetul lor...
si inca o intrebare : suspendarea nu reprezinta perioada in care a fost in CFP?
Da, CFP este o suspendare, dar pot fi si altele.
ok, in cazul meu am avut la intreruperi numai CFP .la nr si data actului in acest caz scriu cererea de concediu ?multe din aceste cereri nu au fost duse la itm.....cum sa fac ?
Adeverintele respective trebuie sa fie redactate pe calculator ... in josul adeverintei exista prevazuta urmatoare fraza : In perioada lucrata a avut ... zile de absente nemotivate si .... zile de concediu fara plata

Treceti aici numarul total de zile de CFP.

Alte discuții în legătură

Concediu fara salariu neoperat in revisal larisalaly larisalaly Buna ziua, Daca un salariat apare in statul de plata cu concediu fara plata iar la ITM nu a fost trimis acest concediu, in Adeverinta de vechime se mai ... (vezi toată discuția)
Adeverinta medicala/ concediu medical simona.elisa simona.elisa Am un salariat care a lipsit o saptamana, si a adus o adeverinta eliberata de medicul de familie, pe care este trecut viroza respiratorie - pe o ... (vezi toată discuția)
Act aditional de suspendare pt. "invoit" ? oti oti In cazul "invoirilor" adica salariati care nu mai au zile de concediu dar imi vin cu cereri de invoiri pentru diverse probleme personale... suntem obligati ... (vezi toată discuția)