Daca un salariat apare in statul de plata cu concediu fara plata iar la ITM nu a fost trimis acest concediu, in Adeverinta de vechime se mai trec aceste zile de CFP ? I se scad din vechimea in munca?
Da, cunosc acest lucru si intotdeauna am scris in Adeverinta de vechime nr. de zile de CFP, n-am mai trecut si perioada... insa intrebarea mea era daca nu exista aceasta corelare intre ANAF si ITM (pentru ca nu s-a transmis revisalul pentru suspendarea contractului de munca), se mai scad aceste zile din vechimea in munca?
Practic, CFP-ul apare doar in statul de plata si doar n-a fost platit salariatul.. insa contractul a mers in continuare.. atat timp cat nu a fost suspendat si transmis Revisalul.
Perioada se trece numai in situatia in care un salariat a beneficiat de un interval de timp de CFP fara intreruperi . De exemplu, in perioada 01.02.2016 - 15.02.2016 a beneficiat de CFP.
Adeverinta de vechime
flori9
Buna ziua,
as avea 2 situatii de lamurit:
1. in adeverinta de vechime, la rubrica mutatia intervenita, se trec si perioadele de suspendare a CIM, sau faptul ... (vezi toată discuția)