avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Scutire impozit
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Scutire impozit

In anul 2004 am facut cerere pentru scutire la impozit pentru faptul ca nu detineam la acea vreme centrala termica.Am platit impozitul aferent pentru apartament(fara centrala termica).
In anul 2005 nu mi s-a mai solicitat cerere pentru scutire impozit eu la acea data dotand apartamentul cu o centrala termica.
Am platit anual impozitul pana anul acesta cand mi s-a solicitat sa platesc retroactiv si contravaloarea aferenta pentru faptul ca aveam centrala termica calculandumi-se si majorari.Impotriva cui trebuie sa deschid actiune civila(primarie,sefa de la Finante??)intrucat eu in tot acest timp 5 ani nu am fost instiintata si nici intrebata referitor la centrala termica.Cum a putut functiuonarul respectiv sa imi calculeze impozitul redus atata timp cat eu nu am facut cerere in toti acesti ani.
Cel mai recent răspuns: ContSters178043 , utilizator 11:20, 23 Decembrie 2010
La data aparitiei elementelor noi, ce implica recalcularea valorii impozitului pe cladiri, contribuabilul trebuie sa depuna o noua declaratie de impunere ! Cererea din anul 2004 si-a produs efectul ..........................

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire impozit in baza l 341 cfelicia cfelicia Buna ziua.In anul 1991 am obtinut o scutire de impozit pe o locuinta in baza legii 341. La acea adresa am avut domiciliul pana in anul 2009, apoi mi-am ... (vezi toată discuția)
Impozitul pe cladiri persoane fizice flendurica flendurica Buna ziua, Am un apartament (56 m²) pentru care am platit in fiecare an pana in 2011 inclusiv impozitul pe locuinta ( ~90 RON). In 2011 am avut nevoie ... (vezi toată discuția)
Impozit pentru apartament cu centrală termică proprie Ruxandraa99 Ruxandraa99 Este corect să ți se impună plătirea impozitului retroactiv, din 2013 până în prezent, pentru centrală termică în condițiile în care toate avizele ... (vezi toată discuția)