Acum un an am comis un furt calificat din pricina ca jucam la aparate mi sa dat 3 ani si fiindca am restituit toti banii si plingerea a fost retrasa mi sa dat amnistie si timp de 5 ani terbuia sa ma prezint in fiecare luna.
am fost student strain din moldova si am plecat din romania si acum sunt in moldova
si acum am primit acasa o citatie in care scrie ca trebuie sa ma prezint la judecata pentru Fond contestatie la executare art 461 C.p.p
Ce sa fac? posibil sa ma aresteze de aici din moldova?
461 c.p.p. reglementeaza institutia contestatiei la executare, iar petentul in aceste cauze are calitatea de condamnat si nu de inculpat.
Pt a va ajuta mai mult, cu sfaturi binenteles, va rugam sa ne comunicati toate datele de pe citatie, inclusiv instanta, nr. dosar, etc.
Altfel ne vom da cu presupusul si dupa 10 interpelari.....nici nu vreau sa ma gandesc ce scenariu va iesi.
Eu cred ca cel mai simplu ar fi sa isi angajeze un avocat din localitatea unde va avea loc procesul.
Poate este vorba de alte fapte, poate este altceva.
Pare sa fie vorba de o fapta penala noua.
In functie de imprejurari se poate face o contopire daca ati fost anterior condamnat cu executare.
Conteaza situatia din dosar.