avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt calificat!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt calificat!

Acum un an am comis un furt calificat din pricina ca jucam la aparate mi sa dat 3 ani si fiindca am restituit toti banii si plingerea a fost retrasa mi sa dat amnistie si timp de 5 ani terbuia sa ma prezint in fiecare luna.
am fost student strain din moldova si am plecat din romania si acum sunt in moldova
si acum am primit acasa o citatie in care scrie ca trebuie sa ma prezint la judecata pentru Fond contestatie la executare art 461 C.p.p
Ce sa fac? posibil sa ma aresteze de aici din moldova?
Cel mai recent răspuns: alinutzastefany , utilizator 13:16, 13 Martie 2010
atentie, este vorba de art.461 c.p.p.
Daca e vorba de 461 e posibil sa initieze procurorul actiunea.El nu a facut nimic.
Si nu cred ca ar fi de bine...

avocat Claudiu Lascoschi
ce trebuie de facut acuma? si de unde ar trebui sa iau eu un avokat?mie mia venit citatie pentru azi la ora 8.30 , insa citatia a ajuns la mine eri la orele 15. eu nici nu am cum sa ajung din md in ro pentruca nu am viza deschisa , ce e de facut?
In conditiile in care citatia a ajuns atat de tarziu pentru termenul de astazi a fost o lipsa de procedura si mai mult ca sigur s-a acordat un alt termen.
Oricum, pentru a va ajuta mai mult lasati totusi macar un numar de dosar pentru a verifica pe portalul instantelor despre ce este vorba. In principiu apreciez ca este o contestatie introdusa de parchet impotriva modului de executare, pentru faptul ca nu va-ti mai prezentat la probatiune. Cu alte cuvinte... treaba este serioasa iar finalitatea poate fi neplacuta!
Trebuie sa retineti ca puteti angaja un avocat si de la distanta (fara sa va deplasati acum in mod special), iar acesta sa vada exact ce acte sunt in dosar, pentru a pregati apararea.

Av. Claudiu Sorin Feteanu
Zilele trecute prietenul meu a plecat k sofer cu niste baieti si au fost prinsi cu fier vechii (ceva piese de la trenurile parasite) si acum sunt la arest. Antecedente nu are. Ce sanse sunt?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mandat de arestare european amaya_maya2004 amaya_maya2004 buna ziua!vreau sa va intreb cum se procedeaza cand iti vine un mandat de arestare european!sotul meu a primit asa ceva din franta dar problema este k el nu ... (vezi toată discuția)
Infractiuni informatice grup organizat toystory toystory Buna ziua, Cine ma poate ajuta intr-un caz de infractiuni informatice in care persoanele arestate sunt pe arest preventiv de 8 luni de zile. Este legal? (vezi toată discuția)
Intreruperea prescriptiei executarii pedepsei mai opereaza cand condamnatul a fost pus in libertate? avav avav Buna seara, dragi colegi. Am o speta tare incurcata in penal, mai exact pe prescriptia executarii pedepsei. Iata cum sta situatia: in anul 2001, se judeca si ... (vezi toată discuția)