avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 362 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general infiintare PFA
Discuție deschisă în Contabilitate în general

infiintare PFA

Colaborez cu o firma de distributie in sistem MLM ,si pentru a incasa comisioanele trebuie sa infiintez un PFA.Va rog sa-mi spuneti cui sa ma adresez si ce coduri CAEN ,imi trebuie.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: masterpuff , utilizator 22:22, 10 Martie 2010
Cel mai bine este sa mergeti la Registrul comertului din localitatea dumneavoastra. Acolo veti afla tot ce va intereseaza.
Succes!
Gasiti aici un articol cat sa va faceti o idee.

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colaborare in domenii diferite, cu firme diferite - care este procedura? mihai15mai mihai15mai Buna ziua! Am si eu o mica nelamurire la care sper sa ma luminati, eu daca imi fac PFA pot incheia doua contracte de colaborare cu doua firme diferite pe ... (vezi toată discuția)
Schmbare denumire din srl-d in srl si adaugarea cod caen anutzanad anutzanad Buna ziua. Am si eu cateva intrebari daca ma poate ajuta si pe mine cineva. Trebuie sa scimb denumirea firmei din srl--d in srl metodologia am inteleso cat ... (vezi toată discuția)
Firma pentru mlm szeszterke szeszterke Sunt membra a unui sistem de multi level marketing si am ajuns la nivelul la care mi s-a adunat ceva castig. Acesti bani pot scoate doar daca depun factura la ... (vezi toată discuția)