avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum poti scapa de politia rutiera
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum poti scapa de politia rutiera

Am si eu o nedumerire de ceva timp incoace, sunt curios cum poti scapa in cazul in care te opreste politia rutiera ? Imi puteti da cateva idei in conformitate cu legea?
Nedumerirea dvs nu precizeaza motivele care va determina sa scapati in cazul te opreste politia rutiera
Dispoztiile in vigoare ,obliga ca in situatia in care agentii de circulatie prin manevre/semne specifice solicita oprirea pentru control,participantii la trafic au obligatia,sub sanctiunea legii ,sa respecte neconditionat semnele si dispozitiile acestora
Poti sa nu incalci nici o regula de circulatie.
Am auzit ceva de genu, ca daca nu au echipamentul complet pe ei poti pleca linistit oricare ar fi motivul opririi, este adevarat sau nu?
Sau in cazul in care te opresc cu radarul ce poti face?
PUTETI SCAPA DE POLITIA RUTIERA INTR-UN SINGUR MOD:RESPECTAND LEGEA
Daca va veti "scoate" din cap modalitatile de a incerca sa eludati legea,veti scapa in cel mai sigur si simplu mod de eventualele probleme cu politia.
Mai aveti o posibilitate,renuntati sa mai conduceti,oricum la pietoni sanctiunile sunt mai blande

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oprirea autovehicului dupa trecerea de pietoni pentru debarcarea unei persoane SorinST SorinST Buna ziua, As dori sa stiu daca oprirea autovehicului dupa 1m de trecerea de pietoni, care si coincide si cu statia de autobus atat timp cat am lasat o ... (vezi toată discuția)
Contestatie radar:masina-capcana te opreste? AlexApostol AlexApostol Buna ziua, Va voi descrie pe scurt situatia mea cu speranta de a afla un raspuns de la cei care cunosc cadrul legal de sanctionare a Politiei ... (vezi toată discuția)
Accident auto in intersectie PruteanuConstantinMarian PruteanuConstantinMarian Am avut un accident din care a rezultat avarierea unu autovehicul,al meu nu are nimic. Am intrat în intersecție dar din cauza circulației am dat înapoi ... (vezi toată discuția)