avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... raspunderea membrilor unui ong
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

raspunderea membrilor unui ong

Buna ziua,

As vrea sa stiu daca devin membrul unei asociatii, pana unde merge raspunderea membrilor? ( atat ca mebru fondator cat si ca membru simplu, aderat dupa infiintarea asociatiei). ma refer la raspunderea juridica, financiara..etc
care este baza legala privind raspunderea membrilor unui ong

multumesc,
oana
Cel mai recent răspuns: Milotin , utilizator 16:08, 12 Martie 2010
Consider ca baza legata privind raspundere membrilor unui ong este intocmai legea Voluntariatului. La fel de legala poate sa fie si raspunderea data prin Statutul ONG-ul din care faceti parte.

Puteti descarca legea voluntarului in vigoare de aici : [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autofinantarea ong este obligatorie prin lege? Nicoleta12 Nicoleta12 Buna seara, Nicoleta este numele meu si sunt membra a unei organizatii tip ONG. As vrea sa stiu daca membrii inscrisi ai unei astfel de organizatii ar trebui ... (vezi toată discuția)
Renuntarea la statutul de membru al unei asociatii ionita anisoara ionita anisoara va rog sa-mi spuneti ce repercursiuni ar putea avea retragerea unui membru fondator din C.D. si demisia lui din Asociatie?Cum interpretati acestea?Dar ... (vezi toată discuția)
Membrii fondatori pot avea contract de voluntariat cu ong? asociatia_consiliaris asociatia_consiliaris buna ziua, va rog sa imi spuneti daca e legal si posibil, ca in calitate de membru fondator sa fac si un contract de voluntariat cu Asociatia la care sunt ... (vezi toată discuția)