avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revenire la serviciu din cic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revenire la serviciu din cic

in 15.04.2010 fetita va implini 2 ani ca atare va trebui sa-mi reiau activitatea,de aceea Va intreb:
1.ce formalitati sunt necesare d.p.d.v. legal
2.cu ce data se reactiveaza CIM
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:49, 11 Martie 2010
1. Ultima zi de CCC pana la 2 ani este ziua in care copilul implineste 2 ani, deci pe 16.04.2010 trebuie sa reincepeti activitatea la locul de munca.
2. Pentru asta trebuie sa faceti o cerere la angajator (chiar cu cateva zile inainte) prin care sa solicitati incetarea suspendarii contractului individual de munca (CIM) si reluarea activitatii, in baza aceluiasi CIM, cu data de 16.04.2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie BiancaSarchizian BiancaSarchizian Buna ziua, Am vazut ca mai exista o discutie cu acest topic insa nu imi este clara urmatoarea problema: intoarcerea la locul de munca cu \\"înainte de ... (vezi toată discuția)
Anuntare angajator la intoarcerea din concediul de crestere copil Claudia Carmen Claudia Carmen Buna ziua! Vreau sa stiu daca la intoarcerea din concediu de crestere copil, la data in care copilul implineste 2 ani (ex: 7 august) trebuie anuntat ... (vezi toată discuția)
Revenirea la servici dupa concediu de crestere a copilului denisenegoita denisenegoita Buna ziua. Ma aflu in ccc , fetita mea implineste 2 ani pe 26.04.2013. Incepand cu ce data trebuie sa ma intorc la servici? Cu cat timp inainte se depune ... (vezi toată discuția)