avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... revenirea la servici dupa concediu de crestere a ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

revenirea la servici dupa concediu de crestere a copilului

Buna ziua. Ma aflu in ccc , fetita mea implineste 2 ani pe 26.04.2013. Incepand cu ce data trebuie sa ma intorc la servici? Cu cat timp inainte se depune cererea de reluare a activitatii?
Cel mai recent răspuns: denisenegoita , utilizator 15:08, 24 Ianuarie 2013
1. Indemnizatia pentru CCC se plateste pana inclusiv in ziua in care copilul implineste 2 ani.

2. Cu cateva zile inainte faceti o cerere catre angajator prin care solicitati incetarea suspendarii contractuluin individual de munca (CIM) si reluarea activitatii in baza aceluiasi CIM incepand cu data de 27.04.2013.
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reluare activitate dupa concediu de crestere a copilului de pana la 2 ani alexandraralea alexandraralea buna ziua, la reintoarcerea la serviciu dupa concediul de crestere a copilului in varsta de pana la 2 ani,trebuie sa mai depun vreo cerere/declaratie ... (vezi toată discuția)
Revenire din cic resurseumane12 resurseumane12 data nastere copil 2.06.2010 sfarsit perioada suspendare 1.06.2010. cerere anjagat reluare activitate 4.06.2012 ce acte se intomesc si daca este corecta ... (vezi toată discuția)
Somaj 22alex 22alex Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o informatie.Mai am o luna de concediu pt cresterea si ingrijirea copilului si vreau sa stiu daca pot sa intru in somaj dupa ... (vezi toată discuția)