avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum se intocmeste un inscris in caz de neprezentare la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum se intocmeste un inscris in caz de neprezentare la proces

BUna ziua,

un imobil este mostenit de un unchi si mai multi verisori. Unchiul a murit, acum verisoara a inceput un proces pentru a deveni legal mostenitoarea acestui imobil, cu cota parte respectiva.
Unul dintre proprietari nu poate veni la proces, iar pe citatie scrie ca se poate transmite un inscris si se judeca in absenta.

as dori sa stiu cum se intocmeste acest inscris.

multumesc frumos.
Silvia
Daca nu se pune problema cu baschetii, atunci puneti problema cu avocatul sau cu alt mandatar care sa aiba habar ce sa vorbeasca.
Acel docuement poate fi semnat si de avocat fara probleme... daca il imputerniciti in acest sens.
Din pacate, nu se intelege despre ce este vorba in proces, daca verisoara a facut actiune de partaj ori actiune de... succesiune... sau de toate-n una. Vrea cota sau tot imobilul si tot asa...
De aceea v-a si spus colegul ca e nevoie de cineva care sa stie si despre ce e vorba si ce sa scrie...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut avocat pt iesire din indiviziune si incalcare drept de propietate simoneangel simoneangel Problema mea este ca am o casa + teren in indiviziune cu unchiul meu, de care in prezent se foloseste una din fiicele lui, adica una din verisoarele mele care ... (vezi toată discuția)
Intampinare ContSters121210 ContSters121210 1.Intampinarea se comunica reclamantului sau e suficienta depunerea la dosar?Care ar fi procedura corecta? 2.Daca prin cererea de chemare in judecata, atat ... (vezi toată discuția)
Inscris privind judecarea in lipsa caprice caprice In cazul unei citatii din partea unei judecatorii aflate intr-un alt judet(citatie primita in urma unei contestatii) daca pe citatie se specifica faptul ca in ... (vezi toată discuția)