avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii impozite si taxe pt contract de consultanta in afaceri ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

impozite si taxe pt contract de consultanta in afaceri si management

Firma pe care o detin impreuna cu sotia (si la care suntem si administratori) a incheiat un contract de consultanta in afaceri si management cu o alta firma. Obiectul contractului il reprezinta supravegherea activitatii a 3 puncte de lucru a firmei beneficiare. Ulterior (pt a beneficia de vechime pe cartea de munca) am luat hotararea impreuna cu beneficiarul de a ma angaja la acesta pe postul de director la unul din punctele de lucru. Dar acum am auzit ca ar exista posibilitatea ca pe langa impozitul de 16% platit de firma noastra si de TVA, sa fie nevoie sa platim si anumite sume datorate pentru pensie, somaj, sanatate etc. Poate cineva sa ma ajute cu o clarificare in acest caz?
Cel mai recent răspuns: helbiz , utilizator 12:29, 12 Martie 2010
Nu am primit inca nici un raspuns. Poate exista cineva sa ma lamureasca si pe mine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract prestari servicii liah liah Daca pentru coordonarea unui punct de lucru deschis in alta localitate decat sediul firmei inchei cu alta firma un contract de prestari servicii (,, Obiectul ... (vezi toată discuția)
Contabilitate firma lexy3k lexy3k buna ziua! mai am putin si imi deschid o firma(srl). as dori sa stiu ce trebuie sa fac pt a tine contabilitatea. ce ar trebui sa fac lunar? care sunt ... (vezi toată discuția)
Impozit pe profit sau pe venit? tinaval11 tinaval11 Buna ziua !Va rog sa ma ajutati sa inteleg daca am facut o gogoasa mare sau nu .Am infiintat un SRL , am optat pentru impozit pe profit ....iar acum contabila ... (vezi toată discuția)