avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... leasing operational
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

leasing operational

e bine sa faci leasing operational? exista riscul k sa platesti si la final sa nu vrea astia sati dea masina?
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 19:59, 11 Martie 2010
Leasingul operational este recomandabil pt societati comerciale, pt ca redeventele se pot scadea ca si chirii lunare pt folosinta bunului.
Dar optiunea de a cumpara sau nu bunul la finalul contractului este a utilizatorului, nu a finantatorului.
Deci dvs. aveti de ales, nu "astia".
Cititi bine contractul inainte de a-l semna, eventual mergeti cu el la un avocat. Este obligatorie clauza de optiune a dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare societate leasing theanca theanca Societatile care desfasoara activitati de leasing trebuie sa fie de tip IFN? exista o lista cu societatile care sunt autorizate sa desfasoare activitati de ... (vezi toată discuția)
Leasingul auto andruscaa andruscaa Buna ziua, am o dilema legata de faptul ca vreau sa achizitionez cat mai curand o masina -nu am decis inca daca va fi noua sau second hand- si nu stiu daca ... (vezi toată discuția)
Leasing patriciageorgescu patriciageorgescu o persoana juridica poate inchiria o autoutilitara luata in leasing ( leasing-ul nu s-a terminat) unie persoane fizice cu obligatia din partea persoanei fizice ... (vezi toată discuția)