avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drepturile urmasilor disparuti in razboi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drepturile urmasilor disparuti in razboi

buna seara.ma numesc spulber constantin din albesti botosani.bunicul meu a murit in al doilea razboi mondial iar tatal meu nu a beneficiat nici odata de derpturi de pe urma tatalui lui.acum este pensionar de stat.intrebarea mea este:poate beneficia de drepturi de pe urma tatalui lui?unde ma pot adresa?va multumesc.

Alte discuții în legătură

Buna ziua, strabunicul meu, in prezent decedat a participat la ... diana1989 diana1989 Buna ziua, Strabunicul meu, in prezent decedat a participat la cele doua razboaie mondiale. A supravietuit miraculos si a murit la o varsta venerabila. In ... (vezi toată discuția)
Un act oficial de la ministerul apararii cu ca tatal meu a murit in al 2 razboi mondia Cumrou Cumrou Buna ziua , Va rog daca puteti sa ma informati unde ar trebui sa ma duc pt a obtine un act oficial de la ministerul apararii cum ca tatal meu ( Florea ... (vezi toată discuția)
Bună ziua mă numesc becheru ioana tatăl meu a fost veteran ... cercel ionel cercel ionel Bună ziua Mă numesc becheru Ioana tatăl meu a fost veteran de război a si murit în război și aș dori să știu cum beneficiez de indemnizația de ... (vezi toată discuția)