avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Oportunităţi de colaborare caut avocat specializat in drept penal
Discuție deschisă în Oportunităţi de colaborare

caut avocat specializat in drept penal

Buna ziua. Sunt absolventa a Facultatii de Drept ( 2005) si a unui master in drept penal, efectuat in strainatate.In calitate de avocat stagiar doresc colaborare cu avocat specializat in drept penal.Ma puteti contacta la e-mail evy_23000@yahoo.com.
Cel mai recent răspuns: veronica_musat , utilizator 22:13, 28 Ianuarie 2007
cabinetul de avocatura Veronica Musat, va sta la dispozitie, relatii la tel. 0744.84.81.83 ; 0721.47.32.90 si 666.59.40 0ri pe adresa de mail veronica_musat@yahoo.com

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de acceptare expresa a scuccesiunii iliescu_sanda iliescu_sanda Am nevoie urgenta de ajutor pentru redactarea unei cereri de acceptare expresa a succesiunii care trebuie legalizata in SUA. Caut un avocat care ma poate ajuta. (vezi toată discuția)
Spatiul comercial spart; retrimitere dosar la politie; recurs ceranca ceranca Buna seara si "La multi ani!" tuturor. Apreciez foarte mult acest forum si toate raspunsurile competente de aici, de aceea am incredere ca ma veti ... (vezi toată discuția)
Caut colaborare cu cabinet de avocat in bucuresti Lacramioara Macovei Lacramioara Macovei Dragi colegi, am dat de necaz :( Din decembrie 2008 sunt avocat stagiar in Bucuresti. In prezent am contract de colaborare cu S.C.A. \"X\" dar nu prea sunt ... (vezi toată discuția)