avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1910 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Vreau ceva, dar stiu ce vreau?
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Vreau ceva, dar stiu ce vreau?

Buna ziua, drag suport tehnic,
eu nu urmaresc niciodata subiectele la care am raspuns in forum, mi se pare obositor si contraproductiv, imi incarca adresa de e-mail etc.
Dar, de multe ori sunt citata si mi se mentioneaza nick-name-ul in discutii si, in urma unor vagi amintiri si dorinte de a afla ce s-a mai opinat, caut topicurile la care am participat si gasesc aceste mentiuni, uneori prea tarziu sa mai pot avea vreun drept la replica onorant.

Cand eram eu mai mica, participam in discutii in alt forum, intr-o alta galaxie (U.S.A.) si exista posibilitatea, ca atunci cand se mentiona numele unui participant, acesta era anuntat printr-un mesaj/semnal/ding.
Mi-as dori sa existe si aici aceasta facilitate.
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 13:56, 12 Martie 2010
Este o propunere pe care o sustin si la randul meu fac o propunere daca este posibilitati din punct de vedere tehnic pentru realizarea ei.Sa se poata trimite in afara de mesajele adresate unei persoane, mesaje si unei parti dintre cei aflati la rubrica de prieteni,nu numai tuturor,aceasta fiind a doua optiune.
Multumesc anticipat pentru sprijinul acordat.
Exista posibilitatea oricarui utilizator ca atunci cand raspunde la un mesaj, implicit in situatia in care se adreseaza si altcuiva...sa-l invite la discutie. Este aceasta optiune sub ferestruica de scris mesajul.
Dar utilizatorii, inclusiv eu, nu sunt obisnuiti cu aceasta optiune si nu o folosesc.
elga50 a scris:

Exista posibilitatea oricarui utilizator ca atunci cand raspunde la un mesaj, implicit in situatia in care se adreseaza si altcuiva...sa-l invite la discutie. Este aceasta optiune sub ferestruica de scris mesajul.
Dar utilizatorii, inclusiv eu, nu sunt obisnuiti cu aceasta optiune si nu o folosesc.



Daca s-ar activa automat atunci cand in mesaj apare si un nume de utilizator ar fi perfect.
Imi pare rau, dar e imposibil sa facem ceva automat in acest sens. Am creat facilitatea in cauza tocmai pentru ca ne-am gandit ca e nevoie de ea. Dupa ceva vreme, ne-am dat seama ca nu o folosesc decat putini oameni. Cu siguranta ca vi s-ar umple si mai tare casuta de email daca ati fi anuntata automat de cate ori vi se foloseste numele intr-o discutie. Si asta ar duce la alte nemultumiri, asa cum e acum cu alertele din forum, pe care puteti opta sa le primiti sau nu.

Incercam sa dezvoltam facilitati noi in Avocatnet.ro, dar deocamdata am ramas restanti la capitolul imbunatatit facilitati mai vechi si chiar imbunatatit viteza de incarcare si experienta utilizatorului, raportata la navigarea in site.

O zi frumoasa in continare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rating utilizator - o prostie si o insulta belege belege Ideea de "rating" mi se pare o aberatie in forma in care este implementata. Daca tot este aceasta facilitate, ar trebui sa fie afisat si cine a dat un ... (vezi toată discuția)
Modificari 8 iunie 2010 Alin Popescu Alin Popescu Incepand din aceasta seara, profilul de utilizator Avocatnet.ro a suferit niste mici modificari. Astfel, in locul listingului de mesaje scrise in forum pe care ... (vezi toată discuția)
Comunitate avocatnet.ro: facilitati noi Admin Admin Saptamana asta o sa lansam cateva facilitati noi pentru comunitatea Avocatnet.ro. Mai intai, o sa fie posibil ca utilizatorii sa isi faca prieteni printre ... (vezi toată discuția)