avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... disponibilizare 2010
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

disponibilizare 2010

lucrez la o intreprindere care face disponibilizari cate 29 persoane in fiecare luna incepand cu aprilie 2010 . Se poate ca firma sa faca disponibilizari si sa trimita persoane si in somaj tehnic in acelasi timp ( sa beneficieze de ordonanta cu somajul tehnic ) ?
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 09:11, 12 Martie 2010
Precizati statutul intreprinderii (integral / partial stat , privat) Aceasta procedura se face probabil urmare hotararii conducerii intreprinderii , daca e privata .. pot decide in orice mod..... deci si cine intra in somaj tehnic . :rolleyes:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical cand colegii sunt in somaj tehnic gabrielle_24 gabrielle_24 Buna ziua, In prezent ma aflu in zilele libere platite pt scoala inchisa pana pe data 6 aprilie, deoarece in timpul vacantei nu este valabilă legea ... (vezi toată discuția)
Pensia de intretinere grecu cristian grecu cristian bonurile de masa,primele ocazionale intra la calculul pensiei de intretinere? pensia de intretinere poate fi platita personal la posta? in prezent o trimite ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi am acum? MonicaR C MonicaR C Am un PFA dar sunt și angajata cu 8 h la un SRL care a luat un proiect cu fonduri europene. Care sunt drepturile mele acum, în situația data fiindcă eu nu ... (vezi toată discuția)