avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 382 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... contraventie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

contraventie

buna , cum as putea sa anulez o contraventie , in valoare de 50.000 , pt ca nu gasesc nici o greseala pe procesul verbal , si totusi m-am gandit ca as putea invoca faptul ca amenda ar aduce un prejudiciu foarte mare in aceasta perioada , mai ales dat fiind faptul ca amenda este data cu maximul special al acestei contraventii..
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 16:38, 15 Martie 2010
Aveati posibilitatea sa faceti contestatie, dar daca aveati motive intemeiate.
Dacă nu găsiti nici o greseala, solicitati schimbarea amenzii in avertisment. Aduceti probe in circumstantiere, s-ar putea sa tina....
In situatia concreta in care nu evidentiati incalcari ale dispozitiilor de constatare si de completare a PV,pe cale de consecinta nu exista motive intemeiate pentru eventuala solicitare schimbare sanctiune
Aprecierea mentionata de dvs ,nu constituie temei legal ,eventual de invocat pentru schimbare sanctiune
Ultima modificare: Vineri, 12 Martie 2010
ynocentta, utilizator
multumesc pentru raspunsuri... O sa incerc sa cer schimbarea in avertisment..
Daca ati putea da detalii cu privire la contraventie ,in ce consta ea,pentru a primi un raspuns mai concret ar fi bine,relatarea dvs.,fiind prea ambigua.

Alte discuții în legătură

Model de plangere impotriva procesului verbal etta etta Ma poate ajuta cineva cu un model de plangere impotriva procesului verbal intocmit de reprezentantii Apelor Romane? Suntem o societate de prestari servicii de ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala - inlocuirea amenzii cu avertismentul Szegedi Szegedi Buna ziua, Intr-o sentinta instanta a considerat ca, datorita faptului ca prin plangerea contraventionala am solicitata in subsidiar inlocuirea amenzii cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! as vrea sa stiu in ce masura se poate aplica legea ... F.R. F.R. Buna ziua! As vrea sa stiu in ce masura se poate aplica legea contraventionala mai favorabila in cazul unui proces de plangere contraventionala. Este vorba ... (vezi toată discuția)