Ma poate ajuta cineva cu un model de plangere impotriva procesului verbal intocmit de reprezentantii Apelor Romane? Suntem o societate de prestari servicii de apa - canal si am fost amendati de curand de catre Apele Romane pentru depasiri ale unor indicatori de calitate a apei. Poate este cineva care s-a mai confruntat cu aceasta situatie. Multumesc.
Domnule Presedinte,
Subsemnatul/Subscrisa________, cu domiciliul/sediul in ________, CUI_______, J________, formulez:
Plangere contraventionala
Impotriva procesului verbal nr. ___ din _____, incheiat de _______, prin care am fost sanctionat cu _________, plangere prin care va solicit anularea procesului verbal atacat si a sanctiunii aplicate / reducerea amenzii la minimul special etc pentru urmatoarele:
Motive
In fapt:___(descrierea apararilor si a motivelor pentru care se cere anularea)
In drept: imi intemeiez plangerea pe prevederile Ordonantei nr.2 din 12 iulie 2001 privind regimul juridic al contraventiilor, Codul de procedura civila precum si a celorlalte acte normative in vigoare.
Probe: acte, martori ( nume, adresa), expertiza
Semnatura/stampila
Acest model de plangere contraventionala este schematic si cu caracter general.
In majoritatea plingerilor se trece si optiunea inlocuirii sanctiunii amenzii cu avertismentul,mai ales acolo unde nu se pune problema confiscarii sau a altor sanctiuni complementare