avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... model de plangere impotriva procesului verbal
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

model de plangere impotriva procesului verbal

Ma poate ajuta cineva cu un model de plangere impotriva procesului verbal intocmit de reprezentantii Apelor Romane? Suntem o societate de prestari servicii de apa - canal si am fost amendati de curand de catre Apele Romane pentru depasiri ale unor indicatori de calitate a apei. Poate este cineva care s-a mai confruntat cu aceasta situatie. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: greceanu , utilizator 22:13, 9 Aprilie 2008
Domnule Presedinte,
Subsemnatul/Subscrisa________, cu domiciliul/sediul in ________, CUI_______, J________, formulez:

Plangere contraventionala

Impotriva procesului verbal nr. ___ din _____, incheiat de _______, prin care am fost sanctionat cu _________, plangere prin care va solicit anularea procesului verbal atacat si a sanctiunii aplicate / reducerea amenzii la minimul special etc pentru urmatoarele:

Motive

In fapt:___(descrierea apararilor si a motivelor pentru care se cere anularea)
In drept: imi intemeiez plangerea pe prevederile Ordonantei nr.2 din 12 iulie 2001 privind regimul juridic al contraventiilor, Codul de procedura civila precum si a celorlalte acte normative in vigoare.

Probe: acte, martori ( nume, adresa), expertiza

Semnatura/stampila

Acest model de plangere contraventionala este schematic si cu caracter general.
In majoritatea plingerilor se trece si optiunea inlocuirii sanctiunii amenzii cu avertismentul,mai ales acolo unde nu se pune problema confiscarii sau a altor sanctiuni complementare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model contestatie proces verbal amenda itm AndreeaS AndreeaS buna ziua, va rog, poate cineva sa ma ajute cu un [b]model de contestatie la un proces verbal de amenda de la itm pentru neincheierea in forma scrisa a ... (vezi toată discuția)
Am cerut inlocuirea sanctiunii amenzii cu avertisment la judecarea pe fond, cum sa ma apar in recurs? glo glo am avut o plingere contraventionala, la judecarea fondului am cerut si inlocuirea amenzii cu avertisment intrucit eram la prima abatere. Partea adversa a ... (vezi toată discuția)
Intampinare proces verbal inpotriva parcari neregulamentare DjAlexz DjAlexz Buna ziua Cine ar putea sa ma ajute si pe mine cu o intampinare impotriva unei parcari neregulamentare care nu sa dat de agentul constatator si nu a fost nici ... (vezi toată discuția)