avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal

salut. Se pare ca nu sunt sigura cu probleme legate de acest Revisal. As dori si eu varianta de instalare Revisal v 1.0.0., fara ea nu pot face preluare de date si nu o gasesc nicaieri. Adresa mea este chirchisoiu@yahoo.com . va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:46, 24 Martie 2010
Verificati-va mail-ul , am trimis acest program ...:)
ACEEASI PROBLEMA O AM SI EU, NU POT FACE PRELUAREA, DECI MI AR FI SI MIE FOARTE UTILA VERSIUNEA, SE POATE SA MI O TRIMITETI SI MIE VA ROG . ADRESA DE MAIL B25BUG@YAHOO.COM
1. Incercati sa nu mai scrieti cu majuscule , este o incalcare a Regulamentului de postare ...

2. Banuiesc ca adresa de mail se scrie cu litere mici ...:)
te rog daca ai primit primit programu cu revisal v.1.0.0 trimitemi si mie ca nu pot sa lucrez cu multe multumiri , adresa mea de mail ,, ghiurlucanamaria@yahoo.com,, daca ai putea mai repede tias fi recunoscator
verificati-va mail-ul ... am trimis programul :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal = registrul de evidenta al salariatilor Monica H. Monica H. Buna ziua tuturor, Am o intrebare si in acelasi timp o rugaminte, daca are cineva revisal versiunea 1.0.0 si imi poate da si mie aplicatia. Am nevoie de ... (vezi toată discuția)
Revisal 1.0.0 sonya33 sonya33 buna ziua, ca multi altii am nevoie de instalarea veriunii 1.0.0 a progr Revisal, pentru o preluare va rog ajutati-ma. multam fine (vezi toată discuția)
Revisal 1.0.0 ContSters131476 ContSters131476 Buna seara Ma poate ajuta cineva cu REVISAL 1.0.0 (kit-ul de instalare) ? Am nevoie pentru preluarea bazei de date Multumesc mail: cristi_chi@mail.com (vezi toată discuția)