avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 261 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... privilegiul constructorului
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

privilegiul constructorului

Am incheiat cu o firma de constructii un contract de lucrari cu plata in rate. In acest contract constructorul a trecut "privilegiul constructorului asupra imobilului pana la plata ultimei rate". Acestea sant lucrari de finisaj la un imobil cumparat anterior si achitat integral vanzatorului. Ce acte se intocmesc pentru inscrierea privilegiului in carte funciara? Este necesara si o expertiza care sa verifice daca preturile trecute in contractul de lucrari sant cele reale? Cine stabileste expertul? Va multumesc

Alte discuții în legătură

Privilegiul constructorului eugenion eugenion Am incheiat cu o firma de constructii un contract de lucrari cu plata in rate. In acest contract constructorul a trecut \"privilegiul constructorului asupra ... (vezi toată discuția)
Privilegiul constructorului melyse01 melyse01 Bună ziua, Am construit un imobil pentru un beneficiar cu care am incheiat un contract de antrepriză, dar care a ,,uitat,, să plătească cv imobilului. ... (vezi toată discuția)
Ce acte verificam inainte sa cumparam un apartament nou? Iulian Balinisteanu Iulian Balinisteanu Salutare, vreau sa cumpar un apartament nou, bloc aproape finalizat la care CF-ul va iesi in 6 luni. Pana atunci constructorul cere semnarea unui antecontract ... (vezi toată discuția)