avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Daca, pe 9 martie a fost prima ( si ultima infatisare) cu divort consimtit de ambele parti, mai exista vreo posibilitate de revenire (pe 11 martie a aparut pe portalul justitiei ca deja s-a dat O.K.-ul)?
Cel mai recent răspuns: alinus31 , utilizator 13:35, 24 Martie 2010
da, pana hotararea va deveni irevocabila, partile se pot impaca oricand.
Daca doriti sa va impacati,formulati in 30 de zile calea legala de atac,in care solicitati tribunalului sa ia act de impacarea intervenita intre dvs.
Divortul prin acordul partilor este irevocabil! Nu mai trece niciun termen...
Daca fostii soti se impaca dupa pronuntarea divortului prin acord, exista 2 solutii:
- concubinajul;
- casatoria acestora. ;)
Cand devine irevocabila hotararea si cum poate face reclamanta sa renunte? Altcineva mi-a raspuns ca "divortul prin acordul partilor este irevocabil si nu mai trece niciun termen"...
r.gabi a scris:

Daca doriti sa va impacati,formulati in 30 de zile calea legala de atac,in care solicitati tribunalului sa ia act de impacarea intervenita intre dvs.

Colega, este imposibila atacarea hotararii de divort prin acord fiind irevocabila! ;)

Alte discuții în legătură

Hotararea unui divort. va rog lamuriti-ma!!! Iordache Alexandra Iordache Alexandra Buna ziua. Ma numesc Iordache Alexandra, am si eu o nelamurire si va rog sa ma ajutati!! am fost casa torita la Craiova (eu sunt din Dr.Tr.Severin) timp de 6 ... (vezi toată discuția)
Divort gyuly_11 gyuly_11 buna ziua, am div pe 17 sept, intrebarea este, pot sa-mi cumpar casa din banii obtinuti din vz. casei in urma partajului, tinand cont ca sentinta nu este ... (vezi toată discuția)
Diovort prin acord praporgescu praporgescu daca partile au formulat initial fiecare cate o cerere de divort, recalmantul a depus cererea de divort paratul a depus intampinare si reconventionala iar la ... (vezi toată discuția)