avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... preschimbare termen divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

preschimbare termen divort

in primul rand se taxeaza preschimbarea teremenului de judecata?
in cazul unui divort cum as putea motiva preschimbarea pt un termen mai apropiat ? singurele justificari sunt caracterul extrem de violent si imposibilitatea de a parasi domiciliul cu copilul de teama amenintarilor cu moartea ale sotului.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 19:05, 12 Martie 2010
nu se taxeaza!da,folositi-va de aceste motive,ar treb sa-i faceti si o plangere penala daca va ameninta
1. Este putin probabil ca prin argumentele invocate sa reusiti schimbarea termenului stabilit de instanta.
2. Masurile vremelnice, cu privire la incredintarea copiilor minori, la obligatia de intretinere, la alocatia pentru copii si la folosirea locuintei, se pot lua de instanta la care s-a indreptat actiunea de divort si inainte de primul termen de judecata pe calea ordonantei presedintiale.
florinraican a scris:

1. Este putin probabil ca prin argumentele invocate sa reusiti schimbarea termenului stabilit de instanta.
2. Masurile vremelnice, cu privire la incredintarea copiilor minori, la obligatia de intretinere, la alocatia pentru copii si la folosirea locuintei, se pot lua de instanta la care s-a indreptat actiunea de divort si inainte de primul termen de judecata pe calea ordonantei presedintiale.

Motivele invocate de dvs.nu sunt de natura sa creeze convingerea ca este necesara preschimbarea termenului sau ca exista necesitatea acordarii unor termene mai scurte decat cele prevazute pe"agenda" instantei,avand in vedere afluxul de cauze si putinatatea magistratilor.
Eu cred ca ar trebui sa consultati un avocat si sa gasiti alte motive.
Urmati calea ordonantei presedintiale,invocata de distinsul avocat Raican.
Ultima modificare: Vineri, 12 Martie 2010
Radu Gabrian, Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare pe calea ordonantei presedintiale nerespectata madalina34 madalina34 sunt in divort,am o fetita de 3 ani jumatate,am parasit domiciliul de 4 luni cu aceasta,locuiesc la mama mea,fetita frecventa gradinita,se acomodase bn,pana ... (vezi toată discuția)
Informare despre ordonanþa preºedinþialã rodica_post rodica_post [u]Ce este ordonanţa preşedinţială? [/u] Ordonanţa preşedinţială,este o procedură specială în temeiul căreia, instanţa de judecată poate ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine custodia copilului inainte de pronuntarea divortului,din cauza tatalui violent irisred irisred Cum pot obtine custodia mai repede de pronuntarea divortului de un tata violent fizic si verbal,care creaza o stare de tensiune si certuri violente netinand ... (vezi toată discuția)