avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... contract de imprumut
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

contract de imprumut

Buna seara, ce se intampla daca o persoana a primit executare silita pt o suma de bani pe care nu a putut-o reistitui? Daca el nu detine bunuri pe numele lui cum imi pot recapata bani? Pe contract de la notar este mentinut " in cazul in care la data fixata pentru sacdenta nu es va restitui imprumutul atunci se va trece la executarea siita a debitorului imprumutat pana la concurenta sumei nerestituite"
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 10:05, 15 Martie 2010
in acest caz i se opreste lunar din salariu pana se acopera suma-datorie.
In cazul in care nu lucreaza ?
Se vor urmari bunurile viitoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de imprumut incheiat la notar criss1122 criss1122 Buna seara, am si eu o problema am imprumutat pe data de 18 oct 2007 unei persoane o suma importanta de bani urmand sa imi dea banii pana la data de 30 oct ... (vezi toată discuția)
In cazul creditului bancar pentru nevoi personale Rusu Tiberiu Rusu Tiberiu - în cazul pensionarii de boala (cu incapacitate de munca), banca cum isi va mai recupera creditul? - îsi va recupera creditul din pensie, sau va astepta ... (vezi toată discuția)
Contract imprumut persoana fizica-persoana juridica Catalin01 Catalin01 Buna ziua, Am fost obligat sa semnez un contract de imprumut de catre o persoana fizica cum ca mi-ar fi imprumut o suma de bani pe care trebuie sa o ... (vezi toată discuția)